недела, 5. јули 2020. Вести денес: 62
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Скопје

ВМРО-ДПМНЕ: Шест месеци не работат туристичките бироа во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ: Шест месеци не работат туристичките бироа во Скопје

ШЕСТ МЕСЕЦИ НЕ РАБОТАТ ТУРИСТИЧКИТЕ БИРОА ВО СКОПЈЕ!!!

Петре Шилегов веќе шест месеци ги затворил туристичките бироа во Скопје. Вработените не знаеме каде се, но знаеме дека туристите се оставени на милост и немилост! Сакаме да го прашаме Шилегов дали се точни информации од чаршијата, според кои просториите кои биле сместени во старата чаршија и во центарот ќе се издавале за кафани?!!!

Туристичките бироа кои ги изгради владата на ВМРО-ДПМНЕ сега се напуштени, затворени, испустени и празни чмаат сведочејќи дека постоеше и време во кое некој се грижеше за промоцијата и развојот на туризмот во оваа држава!

Крупните инфраструктурни проекти кои владата ветуваше дека ќе ги започне во областа туризам, сè уште никој не ги видел!

За да биде негрижата комплетна, туристичко-информативните центри кои беа директни информатори за посетителите, нудејќи им ги точните податоци за туристичките места во државава кои може и треба да ги посетат за да бидат што позадоволни од престојот и да ни дојдат повторно, како и да си купат сувенири и да си понесат спомени од Македонија сега се затворени. Ги нема вработените, а жолтите ленти на вратите говорат дека веќе „не ни требаат туристи“!

12ти април е денот кога народот ќе ја испорача заостанатата сметка, која власта во заминување не успеа навремено да ја подмири!

Рокот истече! Доаѓа #ОбноваЗаМакедонија!

Парламентарни избори 2020