петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 114
home Скопје

Вистинска убавина: Ќе ја препознаете ли оваа скопска улица? (ФОТО)

Вистинска убавина: Ќе ја препознаете ли оваа скопска улица? (ФОТО)

Вистинска убавина- ќе ја препознаете ли оваа скопска улица?

Ова е ретка фотографија на која се наоѓа познатата улица Илинденска.

Коронавирус