сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 92
home Скопје

Висока заинтересираност за гласање во скопските општини Ѓорче Петров и Аеродром (ФОТО)

Висока заинтересираност за гласање во скопските општини Ѓорче Петров и Аеродром (ФОТО)

Според најновите информации од терен, висока излезеност има во скопските општини Ѓорче Петров и Аеродром.

Во Ѓорче Петров до 13 часот и обработените податоци гласале над 8 илјади гласачи.

Во Аеродром до 13 часот и обработените податоци гласале близу 13 илјади гласачи.

Инаку, досега до 13 часот гласале вкупно 360.565 гласачи, додека право на глас имаат 1.824.864 граѓани.

Коронавирус