четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 0
home Скопје

ВИДЕО: Шилегов најде начин како да ги истреби комарците

ВИДЕО: Шилегов најде начин како да ги истреби комарците

Скопје како можеби и никогаш порано ова лето има големи проблеми со комарците, граѓаните се гневни на градската власт поради ваквата состојба.

Скопската состојба ова лето беше една вистински хит на социјалните мрежи, каде граѓаните преку хумор и сатира го исмеваа начинот на работа на градоначалникот Петре Шилегов.

А состојбата каква што беше ова лето беше мотив на граѓаните да направат пародија од начинот на кој градоначалникот Шилегов ќе се справи со комарците.