четврток, 5. октомври 2023. Вести денес: 0
home Скопје

ВИДЕО: Обраќање на Данела Арсовска

ВИДЕО: Обраќање на Данела Арсовска

На последните денови од оваа изборна сакам да ви се обратам директно и искрено на вам, дека јас, Данела Арсовска, ја побарав вашата поддршка како човек без ниту една дамка во животот и благодарна сум дека таа поддршка ја добив, вели Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје.

Погледнете ја нејзината изјава.