петок, 3. февруари 2023. Вести денес: 167
home Скопје

Важно соопштение за сите кои се возат со автобус: Од утре зимски возен ред

Важно соопштение за сите кои се возат со автобус: Од утре зимски возен ред

Од утре, возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по зимски возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патниците во Скопје.

Возниот ред на автобусите на ЈСП, како и на приватните превозници, може да се види на веб страницата на претпријатието www.jsp.com.mk.