четврток, 4. март 2021. Вести денес: 170
home Скопје

УТРЕ ПОЛОВИНА ЦЕНТАР БЕЗ ВОДА- меѓу нив и сообраќајната полиција и амбулантата на МВР

УТРЕ ПОЛОВИНА ЦЕНТАР БЕЗ ВОДА- меѓу нив и сообраќајната полиција и амбулантата на МВР

Без вода утре ќе бидат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, Сообраќајна Полиција и Амбулантата на МВР, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Како што стои во соопштението, прекинот на водоснабдувањето кој е поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Стив Наумов раскрсница со Јосиф Јосифовски Свештарот ќе започн во 8 часот и ќе трае до санирање на дефектот.

Коронавирус