недела, 24. јануари 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Утре ќе останат без струја граѓани од Кисела Вода, Аеродром, Карпош, Петровец и Ѓорче

Утре ќе останат без струја граѓани од Кисела Вода, Аеродром, Карпош, Петровец и Ѓорче

На ден 26.03.2019 година  (вторник ), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:30 до 10:00 часот корисниците од дел од улиците: Христо Узунов, Банско, Рилски Конгрес и Кратовска. (Општина Кисела Вода )
  • од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Никола Парапунов зграда 3 и околните објекти. ( Општина Карпош )
  • од 09:00 до 13:00 часот корисниците од селата: Сушица, Ќојлија, Долно Средно и Горно Коњари, Дивле, и Живиње.  (Општина Петровец )
  • од 09:00 до 14:30 часот корисниците од дел од ул. Атанас Иљоски. ( Општина Ѓорче Петров )
  • од 10:30 до 13:30 часот корисниците од ул. Водоча. (Општина Аеродром )
  • од 12:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Мите Богоевски со бр. 2 бр. 3 бр. 5 бр. 6 и бр. 7.  ( Општина Аеродром )

Коронавирус