вторник, 19. октомври 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Утре ќе останат без струја делови од четири општини

Утре ќе останат без струја делови од четири општини

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека поради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 23.09.2019 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Глуво. (Општина Чучер Сандево);

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улицата Индира Ганди и дел од улицата Јован Хаџи Шишков.  (Шуто Оризари);

-од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од улицата Женевска од бројот 10 до бројот 17 и објектите во непосредна близина на бројот 17.. (Општина Карпош);

-од 08:25 до 15:00 часот, корисниците од нас. Трубарево, Краварство Трубарево, Репетиторот на МРТВ, Капитал инвест, Ергеле, Рибник, Сточниот пазар, Лук оил и ЧУКУР,  (Општина Гази Баба);

Локални избори 2021