вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 165
home Скопје

Утре без вода жители на Кисела Вода

Утре без вода жители на Кисела Вода

Од ЈП Водовод и Канализација добиено е известување дека на ден 29.07.2020 година (среда) има две најави :

-поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф-200 мм на Бул.Борис Трајковски бб ( Кисела Вода ), без  водоснабдување од 09:00 часот до завршување со активностите ќе останат дел од корисниците на Бул.Борис Трајковски, како и од ул.Емил Зола. (општина К.Вода)

-поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф-100мм, Ф-80мм и Ф 5/4“на ул.Георги Димитров бб ( Кисела Вода ), прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците на ул.Георги Димитров и ул.Вера Јоциќ од 09:00часот до завршување со активностите. (општина К.Вода)

 

Коронавирус