понеделник, 27. март 2023. Вести денес: 97
home Скопје

Утре без вода викенд населбата Морани

Утре без вода викенд населбата Морани

ЈП Водовод и канализација –  Скопје известува дека утре поради чистење и дезинфекција на резервоари во викенд населбата Морани, ќе биде прекинато водоснабдувањето.

Водоснабдувањето во викенд населбата Морани ќе биде прекинато од 09:00 часот до 14:00 часот.

loading...