четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 119
home Скопје

Утре без вода ул. Демир Трајко

Утре без вода ул. Демир Трајко

ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 02.03.2021 година ( вторник ) поради изведување на водоводен приклучок од Ф – 80 мм на ул. Демир Трајко бр.10б, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат дел од корисниците од ул. Демир Трајко. ( општина Карпош )

Коронавирус