понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 104
home Скопје

Утре без вода објектот на ВЕРО ЏАМВО и неколку улици од општина Центар

Утре без вода објектот на ВЕРО ЏАМВО и неколку улици од општина Центар

ЈП Водовод известува дека на ден 24.02.2021 среда , поради дефект на затварач од Ф 100 мм на ул.Светозар Марковиќ раскрсница со ул.Цицо Поповиќ, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефекто ќе останат корисниците на:

Ул.Светозар Марковиќ, ул.Цицо Поповиќ, ул.Истарска, дел од ул.Битолска и ул.Крушевска како и објектот на ВЕРО ЏАМБО .(општина Центар)

Коронавирус