петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 17
home Скопје

Утре без вода неколку улици во Кисела Вода

Утре без вода неколку улици во Кисела Вода

Ве известуваме дека на ден 08.04.2021, заради изведување водоводен приклучок ф 200 на улица Иван Козаров ББ, прекинато водоснабдување ќе има:

– ул.Иван Козаров од Чешма до Економско училиште;
– дел од Божидар Аџија,Доситеј Обрадовиќ,Киро Крстевски и Марко Цепенков.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санирање на дефект.(општина Кисела Вода )

Коронавирус