четврток, 8. јуни 2023. Вести денес: 19
home Скопје

Утре без вода неколку улици од Центар

Утре без вода неколку улици од Центар

На ден 28.10.2021г. поради промена на водоводен затварач (шибер) Ф 80мм, на раскрсницата Орце Николов со Дане Крапчев, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од:

– ул. Орце Николов на потегот од ул. Ѓорѓи Пулевски до ул. Костурски Херои и дел од улиците: Дане Крапчев, Дебарца и Славка Недиќ. ( Општина Центар )