сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 58
home Скопје

Утре без вода неколку улици, Американска и Турска Амбасада

Утре без вода неколку улици, Американска и Турска Амбасада

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 27.10.2021 (среда), поради уличен дефект ф 300 мм на Бул. Македонско Косовска Бригада бб кај Стовариштето, прекинато водоснабдување во време од 09.00 часот па се до санирање на дефектот ке имаат корисниците од улиците:

376, Самоилова, Банатска, Американска Амбасада, Турска Амбасада и Јааким Крчоски (о. Чаир).

Коронавирус