петок, 14. мај 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без вода ќе биде оваа улица од населба Тафталиџе

Утре без вода ќе биде оваа улица од населба Тафталиџе

Од ЈП Водовод и Канализација сме известени дека на ден 22.04.2021година (четврток), поради реконструкција на водоводна мрежа ф-80 мм на ул. Панче Пешев бр. 7-Б (во н.Тафталиџе), прекинато водоснабдување од 10:00 часот па се до завршување на работите ќе имаат корисниците истата улица. (о. Карпош)

Коронавирус