четврток, 24. ноември 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без вода ќе биде дел од општина Центар

Утре без вода ќе биде дел од општина Центар

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 22.12.2020 година ( вторник ) поради дефект на затварач од Ф – 80 мм на раскрсница меѓу улиците Мирче Ацев и Мирче Мацан, во периодот од 08.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Мирче Ацев и Мирче Мацан. ( општина Центар )

Коронавирус