четврток, 24. јануари 2019. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без вода дел од општина Сарај

Утре без вода дел од општина Сарај

ЈП „Водовод и канализација“ ја одложи за утре интервенцијата на водоводната мрежа на улицата „Маршал Тито“ бб во Сарај, поради технички причини (дислокација на електрична бандера).

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Сарај, селата Грчец, Љубин, Матка, Глумово, Шишево и Крушопек од 8:00 часот до 15:00 часот во Општина Сарај.