четврток, 30. март 2023. Вести денес: 136
home Скопје

Утре без вода дел од општина Аеродром

Утре без вода дел од општина Аеродром

Корисниците од дел од улицата „23. Октомври“ и од ул. Бојмија (кулите 2,4,6,8), како и куќите од улиците „68“ и „69“ во Општина Аеродром утре од девет часот нема да имаат вода.

Причина за прекинот во водоснабдувањето е реконструкција на водоводна мрежа со пречник од Ф-100 милиметри.