четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 185
home Скопје

Утре без вода дел од Маџари, Хиподром и Трубарево

Утре без вода дел од Маџари, Хиподром и Трубарево

Поради дефект на шибер од ф – 100 мм на ул.„Париска Комуна“ б.б пред ТЦ Хиподром во населба Хиподром, утре во периодот од 10:00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од населба Маџари, како и корисниците од населбата Хиподром и село Трубарево во Општина Гази Баба.

Коронавирус