вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 46
home Скопје

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

ЕВН Македонија АД известува дека на ден 30.12.2020 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат:

– Од 08.00 до 09.00 часот, корисниците од ул. Архиепископ Ангелариј броевите:36, 38, 40, 42, 44 и 46. (општина Карпош);
– Од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од бул. Партизански одреди зг.бр. 48 а, кај старо Симпо. (општина Карпош);
– Од 08.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Лазар Поп Трајков зградите со бр.20, 22 и бр.18. (општина Гази Баба);
– Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Финска 2 б.б. (општина Гази Баба);
– Од 10.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Мајка Тереза. (општина Центар);
– Од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 536 во село Моране. (општина Студеничани);
– Од 10:30 до 14.30 часот, корисниците од селото Буковиќ. (општина Сарај);
– Од 11.00 до 13.30 часот, корисниците од ул. Шарски Одреди од бр.1 до бр.5 и ул. Мајка Тереза бр.14. (општина Центар);
– Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Финска 2 б.б. (општина Гази Баба);

Коронавирус