понеделник, 6. јули 2020. Вести денес: 281
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Скопје

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 04.06.2020 год. (четврток) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. 6 во с. Бардовци. (Општина Карпош)

• во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од Бул. 11 Октомври бр. 6. (Општина Центар)

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од ул. 5 во с. Јурумлери, дел од ул. 6 во с. Јурумлери, фирмата Коки Д Компани во истото село и околните улици до трафостаницата во истото село. (Општина Гази Баба)

• во периодот од 09:00 до 13:00 часот корисниците од улиците Кичевска. Ибе Паликуќа и Зендел Ајдини. (Општина Ѓорче Петров)

• во периодот од 08:15 до 15:45 корисниците од ул. Никола Киров Мајски броевите 7а, 9, 11, 13 и зграда 55, ул. Париска Комуна зграда бр, 99 и ул. Благоја Стефковски зграда бр. 55. (Општина Гази Баба)

Парламентарни избори 2020