петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 182
home Скопје

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Утре без струја делови од повеќе скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 10.06.2021 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 06.30 до 07.30 часот, корисниците од ул.Благоја Стефковски. (објекти во близина на КАМ маркет);. ( општина Гази Баба );
– во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 166 во нас. Крњево.( општина Центар );
– во периодот од 08:30 до 13:00 часот, корисниците на дел од ул. Иван Козаров броевите:45 и 47 како и околните објекти. ( општина Кисела Вода );
– во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Марко Орешковиќ . ( општина Кисела Вода );
– во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од нас. Козле, подулица со бр.2. ( општина Карпош );
– во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од нас. Стопански Двор, во близина на „Галафарм“. ( општина Ѓорче Петров );
– во периодот од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с. Цветово. ( општина Студеничани );
– во периодот од 09:30 до 10:30 часот, корисниците од ул.Благоја Стефковски. Објектите во близина на коњичкиот клуб „Хиподром“. ( општина Гази Баба );

Коронавирус