четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 143
home Скопје

Утре без струја делови од неколку скопски општини

Утре без струја делови од неколку скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 26.11.2020 година (четврток), се планирани следните технички зафати во електро-системот на градот Скопје

-во периодот од 09:00-15:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Франце Прешерн. (општина Карпош)

-во периодот од 09:00-12:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од с.Маркова Сушица (место викано Вршник). (општина Студеничани)

-во периодот од 09:00-14:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од селата:Танушевци, Малино и Брест. (општина Чучер-Сандево)

-во периодот од 09:00-12:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Кара Трифун, ул.Пандо Кљашев, ул.Малина Попиванова, дел од ул.Караџица, дел од ул.Милан Мијалковиќ, ул.Пржино. (општина Чаир)

Коронавирус