понеделник, 6. февруари 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без струја делови од неколку скопски општини

Утре без струја делови од неколку скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 07.08.2020 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат:

од 06:00 до 07:30 часот, дел од индустриската зона – Визбегово. Општина Бутел

од 07:30 до 15:00 часот, дел од ул. Босна и Херцеговина и ул. Цетињска. (Општина Бутел)

од 09:00 до 13:00 часот, ул. Методија Патчев од бр. 27 до бр. 33 и ул. Антон Димитров од бр. 134 до бр. 154, во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)

од 09:00 до 15:00 часот, с. Маркова Сушица и објектите во Марковиот Манастир. (Општина Студеничани)