петок, 14. јануари 2022. Вести денес: 51
home Скопје

Утре без струја делови од Кисела Вода, Карпош и Сопиште

Утре без струја делови од Кисела Вода, Карпош и Сопиште

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 31.07.2019 година (среда), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од:

  • улица Саса – подулица 32 и дел од подулицата 18 во Пинтија (о. Кисела Вода);
  • дел од с. Горно Нерези – спроти манастирот св. Пантелејмон (о. Карпош) и
  • дел од с. Горно Соње кон м.в. Брозец и кон Говрлево (о. Сопиште) а

во време  од 12:00 – 15:00  часот корисниците од:

  • с. Бардовци улица 18 (о. Карпош).

 

Коронавирус