понеделник, 17. февруари 2020. Вести денес: 130
home Скопје

Утре без струја делови од Кисела Вода, Карпош, Центар и Гази Баба

Утре без струја делови од Кисела Вода, Карпош, Центар и Гази Баба

Од „ЕВН Македонија“ АД добиено е известување во кое се наведува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 07.11.2019 година (четврток), без електрична енергија ќе останат:

-од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Томе Стефановски и дел од ул.Шандор Петефи во нас.Драчево (опш.Кисела Вода)

-од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Козле, под ул.9, под ул.17 (опш.Карпош)
-од 13:30 до 15:30 часот, корисниците од ул.Вич зграда бр.2, и бр.4 и ул.Разловечко востание згради со бр.2, 4, 10 (опш.Карпош)

-од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од ул.Његошева и ул.Софиска (опш.Карпош)
-од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Варшавска и ул.Париска (опш.Карпош)

-од 11:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Милан Мијалковиќ и објектот на Институтот за сеизмологија (опш.Кисела Вода)

-од 08:45 до 11:30 часот, корисниците од Австриска Резиденција, ул.Караорман и дел од ул.Димитар Пандилов (опш.Центар)

-од 08:05 до 14:00 часот, корисниците од ул.Тодор Чопов, дел од ул.Сава Михајлов, дел од ул.Алија Авдовиќ, ул.Константин Петковиќ, ул.16, ул.Роман Каскалиевиќ, ул.Пролетна Офанзива, ул.Трајко Китанчев, ул.Надбискуп Чекада, дел од ул.Радован Ковачевиќ, ул.Спиро Црне, ул.Неготинска, ул.Христофор Жефаровиќ, ул.Тодор Ецов во нас.Сингелиќ (опш.Гази Баба)