петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 179
home Скопје

Утре без струја делови од Кисела Вода и Горно Нерези

Утре без струја делови од Кисела Вода и Горно Нерези

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 28.04.2020 год. (вторник) се планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

– во периодот од 09:30 до 12:00 часот, дел од Горно Нерези. (опш. Карпош);

– во периодот од од 09:00 до 14:00 часот, ул Саса 30 во Пинтија и Саса 18. (опш. Кисела Вода);

Коронавирус