среда, 28. јули 2021. Вести денес: 170
home Скопје

Утре без струја делови од Кисела Вода и Ѓорче Петров

Утре без струја делови од Кисела Вода и Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 24.06.2020 год. (среда) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат.

-во периодот од 07:30 до 08:30 часот корисниците од ул. „Христо Татарчев“ бр. 21А, општина Кисела Вода.

-во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. „Христо Батанџиев“ згр. 13, ул. „Мајски Манифест“ од бр. 1 до бр. 15, ул. „Христо Батанџиев“ бр. 11, бр.80, зграда 11 и зграда 15 на ул. „Христо Батанџиев“ во општина Ѓорче Петров.

-во периодот од 12:00 до 14:00 часот корисниците од дел од ул. „Радушка“ ( објекти до Парк во Ѓорче Петров), ул. „Христо Батанџиев“ од бр. 1 до бр. 21 во општина Ѓорче Петров.

 

 

Коронавирус