петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без струја делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Утре без струја делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.10.2020 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од ул. Драчевска во населба Драчево.( општина Кисела Вода )

– во периодот од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Пушкинова бр.1, 3, 6 и 21. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.30 до 14.00 часот, корисниците од селата Глуво, Бразда, Горно и Долно Оризари, како и дел од корисниците од село Мирковци. ( општина Чучер Сандево )

– во периодот од 11.00 до 13.30 часот, дел од корисниците од село Радуша. ( општина Сарај )

Коронавирус