четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Скопје

Утре без струја делови од Ѓорче Петров и Кисела Вода

Утре без струја делови од Ѓорче Петров и Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 09.03.2021 година ( вторник ), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул. Борис Сарафов, карши поранешна полиција, ул.Борис Сарафов зграда 2 и зграда 4, дел од ул.Крсто Раковски, бул. Партизански Одреди према „ЈСП“ ( општина Ѓорче Петров ),
• од 08:30 до 13:30 часот, корисниците од населба Драчево: дел од ул. Живко Фирфов бр.85, 38, 40, 42, 44, 48 . ( општина Кисела Вода ),
• од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел населба Драчево: ул.Чупино Брдо ( Општина Кисела Вода ).

Најнови вести

Коронавирус