четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Скопје

Утре без струја делови од Гази Баба, Аеродром, Арачиново и Студеничани

Утре без струја делови од Гази Баба, Аеродром, Арачиново и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 08.04.2021 година (четврток), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12. (општина Гази Баба )
– од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Трајко во нас.Лисиче (општина Аеродром )
– од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од дел од Мал дел од ул.10 во с. Арачиново место викано Арачиновски мост потрошувачите околу ТС с. Арачиново 6 (општина Арачиново )
– од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с. Студеничани околу старата џамија и околу училиштето (општина Студеничани )
– од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Анастас Митрев делот кон Железничка станица дел од ул.Петар Ацев ,делот кон железничка станица (општина Аеродром )

Најнови вести

Коронавирус