понеделник, 26. октомври 2020. Вести денес: 111
home Скопје

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар.

Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот, дел од село Мирковци, школото во Сандево, манастирот Св.Илија, село Горњани, ХЕЦ Хидроинвест, село Бањани, село Чучер Сандево и околината во општина Чучер Сандево,од 09:00 до 15:30 часот, дел од ул.: Миладин Поповиќ и ул. Орце Николов во општина Центар и од 12:00 до 14:00 часот, дел од Горно Соње. во општина Сопиште. (МИА)

Коронавирус