понеделник, 6. февруари 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без струја делови од Бутел, Ѓорче Петров и Чаир

Утре без струја делови од Бутел, Ѓорче Петров и Чаир

Заради технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, без електрична енергија ќе бидате делови од општините Бутел, Ѓорче Петров и Чаир.

Во периодот од 08:20 до 14:00 часот прекин во снабдувањето со електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Ферид Заири“, „Илир Елези“, „Павле Илиќ“, „Ѓорѓи Томовски“, „Пошта Чаир“, улиците „Вуковарска“, „Струмичка“, „Кемал Сејфула“ и „Скопски Пазар- Чаир“ во општина Чаир.

Без струја во 09:00 до 15:00 часот корисниците од населба Радишани м.в. Саздов Рид, објектите спроти игралиштето, село Радишани после последна 57- патот за село Љубанци во општина Бутел.

Во периодот од 09:30 до 12:30 часот, без струја ќе бидат корисници од село Кучково, Караула Чашка и село Грачани во Ѓорче Петров, а во периодот од 08:25 до 14:30 часот, корисниците од Гимназија Зефљуш Марку и околни објекти, позади самопослуга Стокомак и маркет Кипер, ул. „Втора Македонска Бригада“, улиците „Боро Менков“, „Лазо Москов“, „Гоце Стојчевски“, „Тале Христов“ и ул. „Босна и Херцеговина“ во општина Чаир.

Од 08:35 до 14:00 часот,  корисниците од Економско училиште „Арсени Јовков“, улиците Боро Менков, Тале Христов, Костурска и околни згради, исто така во општина Чаир.