понеделник, 27. септември 2021. Вести денес: 53
home Скопје

Утре без струја делови до Илинден, Центар и Петровец

Утре без струја делови до Илинден, Центар и Петровец

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 06:30 до 08:30 часот, корисниците од ул. 34, од првиот влез се до бензинската пумпа на Макпетрол во нас. Илинден. ( Општина Илинден )

• од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од ул. Наум Наумовски Борче – делот помеѓу ул. Орце Николов и ул. Илинденска и ул. Орце Николов бр. 95, бр.97 и бр. 99. ( Општина Центар )

• од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од објектите кои се наоѓат покрај патот од с. Петровец кон с. Огњанци. ( Општина Петровец )

Коронавирус