четврток, 24. јануари 2019. Вести денес: 0
home Скопје

Утре без струја дел од корисниците во неколку скопски општини

Утре без струја дел од корисниците во неколку скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 04.04.2018 (среда), без електрична енергија ќе останат корисниците на следните адреси.

Во периодот од 08:30 до 13:30 часот корисниците на дел од ул. Антон Димитров, во Општина К.Вода,

Во ериодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од ул. Благоја Гојан бро 16, 18 и 20., исто така во Општина К.Вода,

Во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од ул. Алекса Демниевски под улица 27 како и околните под улици, во Општина Ѓ.Петров,

Во периодот од 08:30 до 15:30 часот корисниците од ул. Аминта Трети од броевите 68-80, Општина Центар.