четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 112
home Скопје

Утре без струја дел од Ѓорче Петров, во понеделник делови од Илинден, Сарај и Карпош

Утре без струја дел од Ѓорче Петров, во понеделник делови од Илинден, Сарај и Карпош

Од ЕВН Македонија АД,  известуваат дека на ден 20.04.2019 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Алпи бр.5. (општина Ѓорче Петров)

На ден 22.04.2019 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 07:15 до 15:30 часот, објектите на фирмите Макдиа ДОО и Витек ДОО во индустриската зона Бунарџик. ( општина Илинден )

– во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Љубин подулица бр.3. (општина Сарај)

– во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох, Карпошево Востание и Радика, како и дел од корисниците од улиците Бледски Договор и Трифун Пановски. (општина Карпош )

– во периодот од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох, Карпошево Востание, Драгиша Мишовиќ и Радика, како и дел од корисниците од улиците Бледски Договор и Трифун Пановски. (општина  Карпош)

– во периодот од 13:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох и Карпошево Востание, како и дел од корисниците од улиците Драгиша Мишовиќ и Радика. (општина Карпош)

Коронавирус