среда, 5. октомври 2022. Вести денес: 35
home Скопје

Утре без струја дел од Аеродром и Студеничани

Утре без струја дел од Аеродром и Студеничани

ЕВН Македонија АД   известува  дека на ден 01.03.2021 година (понеделник), планирани се следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје:

-во периодот од 09:00-10:00 часот корисниците од ул.Вангел Тодоровски бр. 2 и бр.7, нас.Стар Аеродром. (општина Аеродром);
-во периодот од 08:30-15:00 часот корисниците на дел од с.Љубош. (општина Студеничани)

Коронавирус