петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 60
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Уште не се извлечени надвор сите станари од зградата која гореше во Кисела Вода

Уште не се извлечени надвор сите станари од зградата која гореше во Кисела Вода

Две деца се евакуирани пред малку од зградата каде беше опожарен стан во Кисела Вода.

Како што дознава КУРИР, уште не се извлечени сите станари од зградата.

Возилата за брза помош се таму. Во моментов се влегува во зградата да бидат изнесени уште три лица надвор од неа.

Станот кој беше опожарен, во моментот на несреќата бил празен.

 

Коронавирус