петок, 18. ноември 2022. Вести денес: 4
home Скопје

„Уште едно лажно ветување на СДСМ и Стефан Богоев“

„Уште едно лажно ветување на СДСМ и Стефан Богоев“

Да потсетиме на уште едно лажно ветување од СДСМ и Градоначалникот Стефан Богоев. Како и после три години не успеаа да остварат еден од најважните проекти за младите во општина Карпош, порачуваат од УМС на ВМРО-ДПМНЕ Карпош.

Коронавирус