среда, 26. јуни 2019. Вести денес: 112
home Скопје

Улиците во Гази Баба затрупани од снег: Граѓаните изреволтирани, градоначалникот не ги слуша повиците

Улиците во Гази Баба затрупани од снег: Граѓаните изреволтирани, градоначалникот не ги слуша повиците

Улиците во општина Гази Баба целосно се завеани во снег.

Граѓаните се жалат дека од страна на општината не се превзема ништо, а градоначалникот останува глув на повиците од народот за неисчистените улици.

Особено граѓаните од урбаниот дел на општина Гази Баба кои велат дека улиците се подмрзнати и се оневозможува движењето на возилата, а со тоа се ставаат во опасност и греѓаните пешаци, но и граѓаните кои се во возилата.