четврток, 4. март 2021. Вести денес: 127
home Скопје

Улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“ денес без вода

Улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“ денес без вода

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“.

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато се до завршување на дефектот.

Коронавирус