вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 157
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Улиците „Бихаќка” и „Црниче” затворени за сообраќај во наредните 24 часа!

Улиците „Бихаќка” и „Црниче” затворени за сообраќај во наредните 24 часа!

Град Скопје информира дека утре ќе продолжи асфалтирањето на дел од улиците „Бихаќка” и „Црниче”, на потегот од улицата „Фредерик Шопен” до подвозникот. Поради тоа, овој дел од улицата ќе биде затворен, а сообраќајот ќе биде пренасочен по околната улична мрежа.

Посочената делница ќе биде затворена за сообраќај 24 часа.

Градските власти апелираат до сите учесници во сообраќајот да ја почитуваат поставената патна сигнализација и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот.

Коронавирус