петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Уличен дефект во Сопиште, еве каде ќе снема вода

Уличен дефект во Сопиште, еве каде ќе снема вода

На ден 19.05.2022 година поради уличен дефект на улица 3 во Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Црква Св.Мина до општина Сопиште.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:50 часот до завршување со санација на дефектот.

Коронавирус