недела, 5. април 2020. Вести денес: 103
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Уличен дефект го прекина водоснабдувањето за дел од жителите на Лисиче

Уличен дефект го прекина водоснабдувањето за дел од жителите на Лисиче

Прекинато е водоснабдувањето во дел од населбата Лисиче поради уличен дефект од Ф-80мм на улицата „Тодор Чангов“ 51/1.

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од крак 41 до крак 59 до санирање на дефектот, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.

Коронавирус