понеделник, 1. март 2021. Вести денес: 84
home Скопје

Улица Јабланица денес без вода

Улица Јабланица денес без вода

ЈП „Водовод и канализација“ известува дека денес поради исклучување на стара водоводна цевка ф-100м.м.и приклучување на нова водоводна мрежа на улица Јабланица б.б., со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улица Јабланица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување на приклучоците..

Коронавирус