сабота, 30. јули 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Улица Беласица и делови од општина Чаир денеска без вода

Улица Беласица и делови од општина Чаир денеска без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 21.06.2022г, имаат планирано прекини со водоснабдување поради отстранување на дефекти и тоа:

-поради изведување на водоводен приклучок од Ф-250 мм на Булевар Македонско Косовска Бригада бр.87 во нас.Бутел со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Касарна Илинден, Вива Фреш, Македонско Косовска Бригада крак 11 и Сервис Џеват,од 09:00 часот до завршување со активностите.

-поради уличен дефект ф-80 мм на Архимедова 2 (пред објектот на општина Гази Бaба, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул. Беласица . Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот

Коронавирус