четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 147
home Скопје

Тркачка од Кенија се сруши на целта, реагираше Првата помош

Тркачка од Кенија се сруши на целта, реагираше Првата помош

На скопскиот маратон традиционално учествуваат и тркачи од Кенија.

Денеска учесничката од Кенија, не успеа да стигне на целта, се сруши на земја и веднаш и беше пружена прва помош.

 

 

извор: Република