понеделник, 6. февруари 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Три горливи проблеми на граѓаните од Лисиче, Марин заборавил дека овие населби се во општина Аеродром?!

Три горливи проблеми на граѓаните од Лисиче, Марин заборавил дека овие населби се во општина Аеродром?!

Да го потсетиме градоначалникот Златко Марин дека во Населба Лисиче и во Горно Лисиче живеат ЛУЃЕ, пишуваат граѓаните од овие населби.

Како три горливи точки што ги мачат граѓаните и го обременуваат нивното секојдневие се наведуваат:

Усјанскиот канал, ОУ „Димитар Македонски“ и амбулантата Лисиче.

Погледнете ја документацијата која ја објави Јасминка Дамческа: